Over ons

Wie is Matech

MATECH is een bedrijf actief in de internationale metaal- en recycling markt. We werken rechtstreeks met u in de Benelux terwijl u in de gebieden daar buiten wordt geholpen door een netwerk van exclusieve distributeurs. Deze distributeurs zijn goed opgeleid om u te helpen met MATECH producten, en om ze te verhandelen. Gebaseerd op een open en professionele relatie, MATECH representeert de vooraanstaande fabrikant van de machines voor recycling en heeft zijn eigen machine fabrieksmerk. De volgende producten selectie, nieuw en gebruikt, wordt aangeboden door MATECH:

Meet the team!

Ons team staat dagelijks voor u klaar om uw vragen en wensen te beantwoorden. Door het relatief kleine team zijn de lijntjes onderling zeer kort, waardoor er altijd snel geschakeld kan worden. Of u nu interesse heeft in een van onze machines, een metaal analyse instrument of u bent op zoek naar een bepaald onderdeel, wij zullen alles in het werk stellen om u zo goed en zo snel mogelijk te ondersteunen bij uw hulpvraag.

Matech - Marc van de Wijdeven

Marc van de Wijdeven

Managing Director

Matech - Bjorn Giesbers

Björn Giesbers

Managing Director

Matech - Ester Cappers

Esther Cappers

Office Management

Matech - Yvonne Veeloo Wilms

Yvonne Veeloo-Wilms

Backoffice Sales and Service

Matech - Thorsten Eggers

Thorsten Eggers

Sales Germany

Vincent Koster

Service

Hans Koster

Service

Kom jij ons team versterken?

Onze monteurs

Onze gedreven en kundige monteurs staan altijd klaar om ons team technisch te ondersteunen op de werkvloer. Met hun jarenlange ervaring (meer dan 25 jaar) gaan zij geen enkele uitdaging uit de weg, hierdoor zult u altijd snel geholpen worden en uw machine snel weer productie draaien. Van het vervangen van een klein onderdeel of het opbouwen van een grote recycle lijn, niets is hen te gek! Door heel Europa staan zij klaar voor onze klanten om een passende oplossing te bieden voor uw hulpvraag. 

Wat bieden wij

Het hoofdkantoor van MATECH bevindt zich in Mierlo in het zuiden van Nederland. Het is gemakkelijk bereikbaar met een auto vanuit het Noorden, België, Frankrijk en Duitsland. De belangrijkste vliegvelden in Brussel, Amsterdam, Düsseldorf en Eindhoven zijn allen binnen 1 uur rijden bereikbaar vanuit onze locatie. MATECH heeft altijd een hoge voorraad in nieuwe en gebruikte apparatuur. Deze voorraad bevindt zich ook in Mierlo, de kersen hoofdstad van de wereld.

LEVERANCIERS EN SERVICETEAM

MATECH beschikt over een betrouwbaar en gespecialiseerd team van monteurs, leveranciers en servicetechnici die ons dagelijks ondersteunen met uw hulpvragen.

Distributeurs

Om onze service door heel Europa te kunnen waarborgen werken wij met betrouwbare distributeurs samen, verspreid over verschillende landen door heel Europa.

Toekomst

Ook in de komende jaren wil MATECH prominent aanwezig blijven in de schroot- en metaalrecyclingindustrie. Enerzijds met plezierige contacten met onze leveranciers en klanten, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en een hoge servicegraad en anderzijds door middel van het aanbieden van marktgerichte producten. MATECH heeft als visie een vooraanstaand aanbieder van machines en apparaten voor de schroot- en metaalrecycling te blijven.