Leveranciers

Matech - guidetti logo

Guidetti

Guidetti is een toonaangevende fabrikant op het gebied van kabelrecyclingmachines, gevestigd in Renazzo, Italië. Met de kennis die is opgedaan in meer dan dertig jaar aan onderzoek, ontwikkeling en investeringen. Guidetti staat voor passie, technologie, aandacht voor elk functioneel detail. Continu op zoek naar nieuwe oplossingen en ontwikkelingen gericht op het allerbeste.

Matech - hitachi logo

Hitachi

Hitachi High-Tech ontwikkelt en produceert optische spectrometers voor de analyse van metalen. Het consequente gebruik van halfgeleidertechnologie maakt een universeel gebruik van de apparaten mogelijk en biedt tegelijkertijd een vereenvoudigde en veilige bediening. Sinds het begin van de geschiedenis van het bedrijf zijn zij erin geslaagd om ons in slechts enkele jaren wereldwijd te vestigen als een bekende leverancier van spectrometersystemen.

Hun succes is vooral gebaseerd op hun filosofie om zich te onderscheiden door innovatieve technologie en als “probleemoplosser” op het gebied van materiaaltesten. Zij zien de klant als competente partner bij de nieuwe en verdere ontwikkeling van apparaten en zien zichzelf niet alleen als een gekwalificeerde leverancier van apparaten, maar ook als een partner voor de klant bij het oplossen van toepassingsgerelateerde problemen.

Matech - Taurus logo

Taurus

Taurus is opgericht als een mechanisch constructiebedrijf en houdt zich sinds de jaren zestig bezig met de studie, het ontwerp, de ontwikkeling en de productie van machines en installaties voor de verwerking van ferro- en non-ferroschroot. Giovanni Colombo en Dino Giuliani, de oprichters van het bedrijf, behoorden tot de voorlopers en vernieuwers in Europa van compressie- en kniptechnieken en technologieën toegepast op machines voor de verwerking van schroot. In het begin hield Taurus zich bezig met de constructie en mechanische alligator scharen die worden gebruikt voor het handmatig knippen van schroot.

In die tijd werd het automatisch persen en knippen van schroot uitgevoerd met behulp van hydraulisch bediende “schaarbalenpersen”, die omvangrijk en duurzaam waren en bedoeld waren voor slecht een paar gebruikers. In de jaren zeventig ontwikkelde Taurus lichter gebouwde en beter hanteerbare “balenpersen en –scharen”. Door interessantere prijzen werden ze toegankelijk voor een bredere markt, zonder in te leveren op kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid.

Matech - minelli logo

Minelli

Minelli is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en de productie van hydraulische kraanuitrustingsstukken en alles wat te maken heeft met de behandeling van bulkmaterialen en schroot. Gevestigd in Brescia, een historisch belangrijk gebied voor ijzer- en metaalverwerking, heeft het in de loop der jaren een grote praktijkervaring opgedaan. Gekoppeld aan de wens om te innoveren, waardoor het een reek technische geavanceerde producten van de hoogste kwaliteit heeft kunnen ontwikkelen.

Matech -Mcintyre logo

JMC Recycling systems

Sinds 1872 is het merk McIntyre een vertrouwde naam op het gebied van schroot- en metaalrecycling machines, zoals alligatorscharen en metaalpersen. Met een gepassioneerde inzet voor eerlijke handel, waarde, keuze, veiligheid en superieure klantenservice. De kracht van McIntyre’s reputatie op het gebied van kwaliteit en prestaties is zo sterk dat ons basismerk nooit zijn aantrekkingskracht heeft verloren.

Matech bergamini logo

Bergamini

Bergamini werd halverwege de jaren ’70 opgericht in Carpenedolo in de provincie Brescia, een gebied met een eeuwenoude technische traditie. Al meer dan 10 jaar zijn zij aanwezig op de internationale markt in de sectoren: Recycling, Landbouw en Industrie met producten van eigen makelij, door de in de loop van de tijd opgedane ervaring.

Het bedrijf heeft altijd aandacht besteed aan de kwaliteit van onze producten zoals hydraulische alligatorscharen, kabelstrippers en bezems. Dit doel is bereikt dankzij gekwalificeerd personeel en een technisch bureau dat altijd probeert te verbeteren en om te voldoen aan de wensen van de klant die nu meer dan ooit kan rekenen op een betrouwbare partner.

Matech ITR logo

ITR

ITR Recycling werd geboren als een bedrijfsvisie van OMAR voor de ontwikkeling en het ontwerp van verwerkings- en separatie installaties voor vast afval en recycling van ferro- en non ferrometalen. Dankzij de ervaring die is opgedaan bij het moederbedrijf is ITR partner voor de ontwikkeling van complete, sleutelklare recycle installaties, voor de verwerking van industrieel en stedelijk, ferro- en non-ferroafval.