MATECH BV TIJDENS DE CORONACRISIS

We merken allemaal dat door de Coronacrisis de tijden in ons bedrijfssegment moeilijk zijn en de komende tijd waarschijnlijk moeilijk zullen blijven. Ondanks dat zullen wij u als leverancier zo snel en efficiënt mogelijk proberen van dienst te zijn.

Ons kantoor is tijdens kantooruren op werkdagen gewoon bezet en bereikbaar. Per email zijn we 24 uur per dag bereikbaar en zullen we ons best doen zo snel mogelijk te reageren.

In verband met een tijdelijke sluiting van onze, vooral Italiaanse, toeleveranciers kan het zijn dat er wat vertraging oploopt om u te voorzien in onderdelen voor uw machine. Daarentegen kunnen wij u meestal ook lokaal voorzien van de meeste onderdelen, daarnaast is onze buitendienst servicemedewerker gewoon inzetbaar voor reparatiewerkzaamheden.

Indien er bij u interesse bestaat in een nieuwe (gebruikte)  machine of analysetoestel gaan we graag het gesprek met u aan. Hierbij beloven we u alvast de best mogelijke prijs en condities.

Laten we vooral proberen gezond te blijven en hopen dat we deze crisis zo snel mogelijk achter ons kunnen laten. Aarzelt u niet met ons contact op te nemen als we u ergens mee kunnen helpen!