SUCCESVOLLE MARKTINTRODUCTIE XMET8000 REEKS

Succesvolle marktintroductie XMET8000 reeks

MATECH heeft een succesvolle introductie van het metaalanalyse instrument XMET8000 van fabrikant Oxford Instruments achter de rug. Vele zowel grote als kleine metaalrecycling bedrijven gebruiken dit instrument voor het optimaliseren van de waarde van hun metaalvoorraden. Metalen en legeringen op basis van zowel lichte als zware elementen kunnen, dankzij verfijnde XRF/ röntgen techniek, snel en nauwkeurig geanalyseerd worden.

De gebruikers van de XMET8000 waarderen dit instrument met name om het gebruiksgemak, de bestandheid tegen zware omstandigheden en de nauwkeurige analyses. Extreem korte opstarttijd, optionele detectorbescherming, verfijnde kalibraties en IP54 spat-en stofwater dichte behuizing zijn technische aspecten die hieraan ten grondslag liggen. Een batterij gebruiksduur van meer dan een werkdag en een groot duidelijk leesbaar beeldscherm zorgen voor extra comfort tijdens het gebruik.

De XMET8000 reeks bestaat uit drie types; de SMART, OPTIMUM en EXPERT. Afhankelijk van klantwensen en budget wordt één van deze types aanbevolen.

Het Nederlandse MATECH is Europees verdeler voor Oxford Instruments in de recycling industrie. Uitstekende service en meer dan 20 jaar ervaring in de sales en after-sales van metaalanalyse-instrumenten, gekoppeld aan de producteigenschappen van de XMET8000 verklaren waarom MATECH een hoog verwachtingspatroon heeft van dit instrument.

De komende periode staan diverse demonstratietours gepland. Neemt u daarom gerust contact met ons op, wij komen graag naar u toe voor een vrijblijvende demonstratie.